Werkwijze

Werkwijze

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Samen aan de slag voor meer inzicht in jezelf.

 

 • Afspraak maken voor het intake gesprek

  Wanneer je jouw aanvraag via het contactformulier verzonden hebt, neem ik contact met je op om een datum overeen te komen voor een intake gesprek.

 • Vragenlijst

  Je krijgt vóór de intake een vragenlijst toegezonden, met de vraag deze zo gedetailleerd mogelijk in te vullen en aan mij te mailen via info@evavanderranden.nl. De ingevulde vragenlijst geeft mij een eerste inzicht in je hulpvraag, waardoor ik het intake gesprek goed kan voorbereiden.

 • Intake gesprek

  Tijdens het intake gesprek maken we kennis en bespreken we de vragenlijst. We staan stil bij je doelen en of het voldoende klikt. Wanneer je besluit om na de intake niet verder te gaan wordt de intake niet in rekening gebracht.

 • Sessies

  Heb je een positief gevoel na de intake? Dan kunnen we starten met de sessies. Hoeveel dit er zijn kunnen we vooraf wel inschatten maar niet bepalen. Gemiddeld zijn dit tussen de vijf en tien sessies. Dit aantal kan tussentijds naar jouw wens worden aangepast wanneer dit betekent dat dit ten goede komt aan de doelen die jij hebt gesteld.

 • Opdrachten

  In de sessies werken we aan jouw doelen en je maakt een verslag van de sessies. Tussen de geplande sessies zullen we soms afspreken dat er een opdracht door jou wordt aangegaan. Deze moet altijd ten doel hebben dichterbij het einddoel te komen van de sessies. Tussentijdse opdrachten kunnen traject versnellend werken, houden de focus op het doel  en verschaffen een groter inzicht.

 • Evaluaties

  Alle sessies worden gedocumenteerd om zo de voortgang te kunnen monitoren. We evalueren regelmatig om te kijken of het traject op koers ligt met jouw wensen en gestelde doelen. Ook wanneer het traject ten einde is evalueren we. We staan stil bij de vraag hoe je vasthoudt wat je hebt bereikt.

[/vc_column_text][vc_empty_space alter_height=”medium” hide_on_mobile=””][trx_sc_button type=”default” icon_position=”left” link=”/contact-2/” title=”Start hier”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]